Funkció

A bútorok összeállításakor alapvető szempont a tervezés.

A blum vasalatokkal minden igényt kielégítően kialakíthatja bútorait.

Jó munkafolyamatok, kielégítő tárolóhely és magasfokú mozgáskomfort. Ez így hangzik a Blum cégnél: Munkafolyamat, hely és mozgás – a praktikus konyha három ismérve. Ha odafigyel erre, olyan konyhát kap, ami illik Önhöz. A mi ötleteinket a praktikus konyhákhoz DYNAMIC SPACE-nek nevezzük. Hagyja magát inspirálni!

A BLUM VASALATOK TÍPUSAI

Aki ismeri a tárolóhely igényét, az tud jól tervezni

A Zónatervező egy online eszköz az konyhatervezés előkészítéséhez: Válassza ki a tárolnivalókat, határozza meg a mennyiségeket, és már meg is kapja tárolandók listáját, javaslatokat a belső elrendezésre, és ötleteket a praktikus szekrénymegoldásokra, hogyan lehet mindent ergonomikusan és jól elérhetően tárolni. A konyhatervezővel való beszélgetés optimális előkészítése a Zónatervező: Aki ismeri a szükségleteit, pontosan olyan konyhát kap, ami illik hozzá.

BLUM ZÓNATERVEZŐ INDÍTÁSA

Felnyíló vasalatok:

Egy konyhát érezni kell használat közben. Használja ki az ajtók és felnyílók nyitásánál, zárásánál az egyszerű segítséget.

aventos_hs aventos_hl aventos_hk aventos_hf

Alsó szekrények:

Ezzel a szekrénnyel optimálisan és a munkalap közvetlen közelében tudjuk tárolni a munkaeszközöket

A konyhai tevékenységek nagy része a fő munkalapon folyik. A rövid utak és az egyszerű munkafolyamatok miatt ez ideálisan a mosogató és tűzhely között helyezkedik el, és 900 mm széles. Ezzel a szekrénnyel minden munkaeszköz gyorsan kézre esik, és ott, ahol szükség van rá.

baseunit_implements5 cabsel_big103 cornercabinet_preparation5 fiók2 fiók6 fiók7 fiók11 movento   tandemboxpullout_livingroom_lubetz pullout_stairs

Egy értékes késztermék kevés összetevővelmetabox_drawer

A METABOX-fiókok és kihúzók csak kevés összetevőből állnak. Valósítsa meg bevált fiókrendszerünkkel a legkülönfélébb megoldásokat a konyhában, előszobában, fürdőben – sőt még boltok berendezésnél is használható a METABOX. Stabil anyagok és gondos megmunkálás biztosítják a legjobb stabilitási értékeket – 30 kg max. dinamikus terhelésig.

BLUMOTION – a METABOX finom és halk záródásáért

A már több milliószor bevált BLUMOTION-funkció választhatóan kapható METABOX-részleges kihúzású fiókhoz is. Ezzel a fiókok mindig finoman és halkan záródnak. Függetlenül a lendülettől és a benne tárolt dolgok súlyától. Különösen praktikus és gazdaságos: 900mm korpusz szélességig elégséges egy BLUMOTION-egység.

tbx_programme1TANDEMBOX

TANDEMBOX, a bevált kihúzórendszer fémből, különböző design lehetőségeket kínál. 3 különböző programvonalból választhatunk: TANDEMBOX intivo, TANDEMBOX antaro és TANDEMBOX plus. Mindhárom vonal széles felhasználási spektrumot kínál: a szokványos megoldásoktól a különleges felhasználásig.

A 3 programvonal alapja mindig a TANDEMBOX- korpuszsín. Ez gondoskodik a pihekönnyű futásról, és magasfokú mozgáskomfortról.

bus_legrabox_stainlessLEGRABOX – Elegancia a mozgásban

Egyenesvonalú, egyszerű design, nemes anyagok jellemzik a LEGRABOX megjelenési képét. A kávák kívül-belül egyenesek és a 12,8 mm méretükkel lenyűgözően vékonyak. Minden összetevő tökéletesen illeszkedik egymáshoz és egységes, harmonikus képet alkotnak.

A LEGRABOX egy teljesen új színkoncepciót képvisel. A gyártó egyedi névjegyének helye a kávadesignba beépített elem. Mindegy, hogy fiók vagy belső fiók, front- vagy belső kihúzású fiók – a LEGRABOX sokféle felhasználást tesz lehetővé és minden lakótérben jól mutat.

Program
  • Anyag és szín: Ujjlenyomatálló inox vagy matt rétegű acél terrafeketében, orionszürkében vagy matt selyemfehérben
  • Magasságok: N, M,K, C és F
  • Névleges hosszúságok: 270 – 650 mm
  • AMBIA-LINE a megfelelő belső osztórendszer

Kamraszekrények:

Komfortos hozzáférés nagy tárolóterekhez

A SPACE TOWER elbűvöl a könnyű hozzáféréssel, rendkívül sok helyet nyújt az élelmiszereknek, ezáltal a különböző igények egyedileg megvalósíthatók.

 

larder_unit_consumablesA sokoldali hozzáférhetőségért

Az egyenként nyitható fiókok lehetővé teszik a jó bepillantást és a hozzáférést a tárolt dolgokhoz – és ráadásul 3 oldalról. A kiemelés kényelmesen felülről történik. A csekély erőkifejtés következtében a kamraszekrény használata gyerekjáték.

 

 

spacetower1Sokféle tárolandó dologhoz

A SPACE TOWER a rendelkezésre álló helyet a lehető legjobban hasznosítja. A magas és zártfalú fiókok biztosítják az élelmiszerek biztonságos tárolását. A rugalmas belső osztórendszerek gondoskodnak a dolgok biztonságos tárolásáról. A fiókok egyenként összesen 70 kg-ig terhelhetők.

 

spacetower3A sokféle lehetőség

A SPACE TOWER magassága, szélessége és mélysége rugalmasan alakítható a szükséges tárolótér szükséglethez. Ezáltal a praktikus kamraszekrény a rendelkezésre álló hely minden milliméterét kihasználja. A különféle mozgástechnológiákkal a kamraszekrény még inkább egyedivé tehető.

Fiókrendezők:

cabsel_big31 cabsel_big90 cabsel_big91 cabsel_big94 fiók1 fiók3 fiók4 fiók7 fiók8

 

Pántrendszerek:

cliptop_blumotion2CLIP top BLUMOTION: Innovatív technika a pántedénybe beépítve

A CLIP top BLUMOTION az innovatív technikával, nemzetközileg kitüntetett designnal és mozgáskomforttal, amely a legkisebb helyen is elfér – mivel a BLUMOTION közvetlenül a pántedénybe van építve.A Blum-kivetőpántok program sokrétűsége teszi lehetővé, hogy szinte minden ütközési helyzetre megtalálja a helyes megoldást – beépített BLUMOTION csillapítással. Ezzel minden ajtó elegánsan mozdul. Finoman és halkan. Szükség esetén a BLUMOTION egyszerűen kikapcsolható.

Bevált kivetőpántrendszerek, új lehetőségekhinge_onyxblack

A sötét bútorok életre keltik a finom eleganciát – kívül és belül. Az onyxfekete kivetőpántok diszkréten illeszkednek a bútorhoz, ezáltal adva hangsúlyt neki. A még több kialakítási szabadságért a minőségi bútorkészítésben, design kompromisszumok nélkül.

CLIP top BLUMOTION – minden egyben!

Minden szokványos kivetőpánt típus, mint pl. CLIP top BLUMOTION 110° profilajtó pántok és pillér kivetőpántok, kaphatók a sötét színváltozatokban. A magas mozgási minőség érdekében a kis vagy könnyű ajtóknál a BLUMOTION-funkció szükség szerint egyszerűen kikapcsolható.

Fogantyú nélküli nyitás TIP-ON-nal

A legfontosabb kivetőpántok standard és széles nyitásszögű alkalmazásokhoz kaphatók rugó nélkül, és ezáltal az ajtóknál lehetséges aTIP-ON kombináció.

.