felületek

Bútoraink és a falburkolatok  EGGER termékekből készülnek. A gyártó honlapján  részletes ismertetőt talál a felhasználható anyagokról.

A 8-38 mm-ig terjedő anyagvastagság , az élzárók és dekoritlemezek választéka az összes belsőépítészeti helyzetre megoldást kínál.

A felhasznált anyagok a teljesen simától a legújabb, 3 dimenziós  megjelenésig terjednek. Ezeknél a felületeknél a fa erezetét nemcsak grafikailag, hanem strukturálisan is követik a bútorlapok. Az összhatás az anyag természetes erezetét, felületét adja vissza.

Néhány struktúra a választékból:

st27 ST 27 Feelwood elegance – divatos és elegáns.  Időtlen, ám mégis modern hangulatot árasztó küllemével vonzza a tekintetet. Stílusa és kifinomultsága könnyed és elegáns és természetességgel tölti meg a helységet.

 

st28ST 28 Feelwood nature – hiteles és eredeti. Autentikus karakter jellemzi, a csomók és a rajzolat tömör fára emlékeztető, természetes benyomást kelt.

 

 

st29ST 29 Feelwood ambiance – kifinomult és választékos. Feltűnő, mégis elegáns megjelenése van. Nagy katedráljaival ideális nagy felületeken alkalmazva, ízléses kifinomult hangulat megteremtésére.

 

 

st26ST 26 Painted wood – művészi és természetes. Hidat épít a természetes és a kortárs dizájn között. A finom formák és a semleges színárnyalatok különleges hangulatot árasztanak a helységben.

 

 

st36ST 36 Brushed wood – tapintható és igényes. A nyers és közvetlen megjelenést ötvözi a kizárólagos és időtlen jelleggel. Ezeknek az ellentéteknek a finom összjátékára épülő kidolgozás gazdag megjelenést biztosít.

 

st87ST 87 Kerámia – feltűnő és ipari.  A beton és a kerámia ötvözésével új irányzatot teremt. Ezeknek a segítségével korhű, használt-kopottas (used look) vagy ipari stílusokat hozhatunk létre.

 

 

st9ST 9 Perfect matt – kifinomult és nyugodt. Tapintható, matt optikával rendelkezik. A természetes színek és a barackhéjszerű struktúra összjátéka modern, mégis megnyugtató hangulatot áraszt maga körül.

 

st33ST 33-Feelwood Crafted – A felületen matt és fényes részek váltják egymást. A matt és a finoman erezett pórusos felület csodálatos mélységi hatást kelt, aminek köszönhetően a lap kifejezetten természetes benyomást kelt, amit a gyöngyházfény még tovább hangsúlyoz.

 

st37ST 37-Feelwood Rift – Ennek a struktúrának autentikus tömörfa hatást nyújtó megjelenése van, amelyet még csak jobban kiemel a Halifax tölgy dekor sorozat hozzáillő dekorképe, ami már-már tapinthatóvá teszi a repedéseket és csomókat.

 

st38ST38-Feelwood Pinegrain – A Pinegrain struktúra mélyen erezett puhafa benyomását kelti, a matt és a fényes részek kombinációja pedig jellegzetes gyöngyházfényt kölcsönöz neki. Uni színekkel kombinálva ez a felület a festett vagy lakkozott tömörfa megjelenését sugározza.

 

ST76-Mattex Rough matt – A munkalapok tekintetében egyre nő az igény a kőhatású matt felületek iránt. Az ST76 Mattex Rough matt struktúra megalkotásánál a foltos és finoman szálcsiszolt természetes kő felület szolgált modellként. Alkalmazása számos kőutánzatnál, így például a palánál és a márványnál a legjellemzőbb.

st16ST16-Mattex Plaster – Ez a vakolatra vagy spatulára emlékeztető vadonat új felület mély és érdes, valamint sima és fényes elemekete egyaránt tartalmaz. Beton-, fém- és kőutánzatokon olyan felületkiképzést hoz létre, amelyet nehéz megkülönböztetni a valódi anyagoktól. Feltűnő anyagjellemzőkkel ruházza fől az Uni színeket. Bizonyos dekorokon, mint például agyagkövön, a felület olyan hatást kelt, mely teljesen összhangban van a környezetével.

ST86-Deepskin Legno Horizontal – Az ST86-os felület az ST22-es struktúra vízszintes változata. A puhafára emlékeztető, finoman erezett felülete vízszintes fedekoroknál és uni színekkel egyaránt használható, különösen a fehér színeken mutat jól.

st12ST12-Omnipore Matt – Az ST12 Omnipore Matt egy pórusokkal behálózott struktúra, amelyben a különböző mélységű, egyenes vonalú pórusok rendszertelen eloszlásban követik egymást. Ez a tulajdonsága rendkívül természetes megjelenést kölcsönöz a felületnek. A könnyű alstruktúra bársonyos, kellemes tapintásúvá teszi ezt a felületet.