Design

JAF HOLZ dekorok

Találja meg az Önnek tökéletes dekort mindössze pár kattintással!

A JAF HOLZ dekorkeresőben megtalálhatja dekoratív lapjaink teljes, neves gyártók termékeiből álló kínálatát, majd a szűrési feltételek megadásával, könnyedén megtalálhatja az igényeinek tökéletesen megfelelő lapot.

 

300 új dekor és felület 

st37Az EGGER Interior minden eddiginél nagyobb szín- és anyagválasztékának, továbbá az új, szinkron struktúrált Feelwood  felületeinek köszönhetően könnyedén meríthet ihletet elképzeléseihez. A dekorok sokszínű és széles spektrumú kínálatában napjaink legnépszerűbb belsőépítészeti stílusirányzatai gondoskodnak a tájékozódásban és az inspirálódásban. A sokszínű kollekció különböző anyagú, színű, fajtájú és stílusú elemek kombinációját teszi lehetővé. A dekorok közel fele vadonatúj fejlesztés.

A különböző ellentétek, úgy mint a matt és fényes felületek, a kontrasztos és halvány árnyalatok illetve a különböző anyagok ötvözése, rendkívül nagy népszerűségnek örvendenek napjaink lakberendezési trendjeiben. Az EGGER dekor- és formatervező szakemberei ezeket a különböző trendeket alapul véve fejlesztették ki a dekorok innovatív kínálatát.

egger_neue_kollektion2017_w421px_bild02Strukturált Uni színek

A népszerű Uni színek választéka még szélesebb kínálattal jelentkezik. Az EGGER a semleges színektől, egészen az élénk árnyalatokig minden ízlést kielégítő palettát fejlesztett ki legújabb kollekciójában. A változatos színpaletta célja az egyensúly megteremtése. A színeket egymással kombinálva vagy más élénkebb árnyalatokkal kiegészítve is használhatja. A színválaszték bővítése érdekében a narancs, a barna, a viola és a pink szín árnyalatai többféle variációban is elérhetőek. Továbba az összes szín divatos, matt struktúrával kapható.

egger_neue_kollektion2017_w421px_bild04Fém és beton

A beton- és fémutánzatok az elmúlt néhány évben terjedtek el a bútoriparban és a belsőépítészetben. Az egyedi beton hatásról a kollekció az EGGER ST16 Matex Plaster felülete, az autentikus fém hatásról pedig az ST Matex Ceramic gondoskodnak. Többnyire munkalapként használják őket, mindemellett egyre inkább népszerűek ajtóként, fiókként, konyha-, hálószoba- és nappali bútorokként illetve az üzlethelyiségekben is elterjedt. A népszerű beton és a fém dekorok mellett a márvány és kerámia dekorok is széles választékban kaphatóak.

3spalten_egger_kollektion2017_perfekt_kombiniert_bild21Klasszikusok újraértelmezése

A népszerűségi lista első helyén kétség kívül a tölgyfa áll. Nincs még egy olyan fafajta, amely ennyire sokoldalú és időtálló, mint a tölgy. Lehet csíkos vagy elegáns, csomós vagy rusztikus, világos vagy sötét, a JAF Holznál minden változatát megtalálja! Az örök klasszikus értékét tovább növeli, hogy szinkron strukturált Feelwood felülettel látták el. A puhafák területén új színvariációk születtek.