Ajtó

Az ablakokhoz hasonlóan kül- és beltéri műanyag ajtajaink szintén a német ROPLASTO PROFILRENDSZEREK  felhasználásával készülnek. Alapprofilként az AD 7001 5 kamrás profilrendszer szolgál, de akár a passzívházakhoz használt MD 7001  8 kamrás középtömítéses rendszeréből is választhat.

Azt ajtók osztós elrendezésűek  és panelesek lehetnek.

Osztós elrendezésnél az üres szárnyban elhelyezett osztókkal alakítjuk ki a mintát:

ajtók1 ajtók2

Paneles elrendezés esetén az üres szárnyba helyezzük a kész, teli vagy beüvegezett panelt  ( a fentiek miatt a panelen semmilyen módosítást nem tudunk elvégezni).

AJTÓPANEL BESZÁLLÍTÓINK:                                                               

 

 

MŰSZAKI TARTALOM, BIZTONSÁG:

Beltéri ajtóknál lehetőség van a karcsúbb , 58mm-es rendszer használatára is .

Az ajtók fokozott igénybevétele miatt javasoljuk a horganyzott zártszelvény merevítést  a tokban és a szárnyban egyaránt, utóbbiban hegesztőbetéttel kiegészítve.

Alapvasalatként ARX kilincsműködtetésű görgős illetve kampós vasalatokat építünk be, melyek kedvező ár/érték arányt képviselnek.

Fuhr multisafe záródási lehetőségekA magasabb igényeket kielégítő kulcsműködtetéses német FUHR vasalatok robosztusabb felépítésüknek köszönhetően a nagyobb igénybevételre is megfelelnek, és a mecnanikai behatásoknak, betörési kísérleteknek is jobban ellenállnak.

 

Elite41x51

Az egy ill. két zárbetétes,  MAUER  illetve ELZETT X-11 betéttel ellátott ajtajaink fúrás, magkihúzás, letapogatás ellen védettek, és rendelkeznek MABISZ minősítéssel. Ezeken a tulajdonságokon túl kényelmi funkciót is tartalmaznak, mivel ugyanazzal a kulccsal működtetjük mindkét zárbetétet, és kulcsot másolni csak a kódkártya felmutatásával lehet.

A betétként használt szendvicspanelbe acélmerevítés elhelyezésével, illetve  biztonsági üvegezéssel az ajtószárnyat erősítjük.

© Ixvon KFT 2017- Minden jog fenntartva !